Oprostajno pismo

Oprostajno pismo Epizoda 29 sa Prevodom

Oprostajno pismo Epizoda 24

Što se Asli više upliće, to se više nađe zaglavljena u čvoru koji ne može rasplesti. Kada Zija sazna prave razloge svog trovanja, potresen je činjenicama koje čuje. Sada je na rubu doista teške odluke. Bariš je prevario Asli. Shvativši to, Mehmet kreće za njima. Dok pokušava prikupiti informacije, uključuje …

Read More »

Oprostajno pismo Epizoda 30 sa Prevodom

Oprostajno pismo Epizoda 24

Dok se Zija sprema reći Seher da želi razvod, Alanur saznaje da je Asli oteta i upada u kuću obitelji Karli. Sada svima ponestaje strpljenja. Prilikom suočavanja sa Zijom, Seher ne može podići glas protiv Alanurine prisutnosti u vlastitom domu. Međutim, pred Zijom je sasvim drugačiji ispit. Sve epizode serije …

Read More »

Oprostajno pismo Epizoda 28 sa Prevodom

Oprostajno pismo Epizoda 24

Sada kada su odluke donesene i oproštajna pisma napisana, Zija donosi izbor između Alanur i Seher. Dok Mehmet postaje sumnjičav zbog Asline stalne napetosti i pokušava shvatiti što ona skriva, Bariš i Hatice počinju surađivati kako bi prekinuli međusobne trzavice. Sumnjičava zbog situacije, Asli počinje istraživati Bariša i traži pomoć …

Read More »

Oprostajno pismo Epizoda 27 sa Prevodom

Oprostajno pismo Epizoda 24

Asli i Mehmet pokušavaju sve nadvladati snagom koju dobivaju iz svoje ljubavi. Članovi obitelji Karli, s druge strane, zauzimaju stav prema Asli i krive je za sve. Dok se Asli pokušava nositi sa svime, također mora riješiti i prijetnju obiteljskom miru koja stoji kao izazov u njihovim života. Kada Eherove …

Read More »

Oprostajno pismo Epizoda 24 sa Prevodom

Oprostajno pismo Epizoda 24

Gledajte Turske Serije Oprostajno pismo epizoda 24 sa prevodom Online u HD, Oprostajno pismo epizoda 24 Sa Prevodom online besplatno na Srpskom, Online Oprostajno pismo Epizoda 24 sa prevodom u visokokvalitetnom videu, Turske Serije Oprostajno pismo Ep 24 sa prevodom.

Read More »

Oprostajno pismo epizoda 25 sa prevodom

Oprostajno pismo Epizoda 24

Gledajte Turske Serije Oprostajno pismo epizoda 25 sa prevodom Online u HD, Oprostajno pismo epizoda 25 Sa Prevodom online besplatno na Srpskom, Online Oprostajno pismo Epizoda 25 sa prevodom u visokokvalitetnom videu, Turske Serije Oprostajno pismo Ep 25 sa prevodom.

Read More »

Oprostajno pismo epizoda 21 sa prevodom

Oprostajno pismo Epizoda 24

Gledajte Turske Serije Oprostajno pismo epizoda 21 sa prevodom Online u HD, Oprostajno pismo epizoda 21 Sa Prevodom online besplatno na Srpskom, Online Oprostajno pismo Epizoda 21 sa prevodom u visokokvalitetnom videu, Turske Serije Oprostajno pismo Ep 21 sa prevodom.

Read More »

Oprostajno pismo epizoda 20 sa prevodom

Oprostajno pismo Epizoda 24

Gledajte Turske Serije Oprostajno pismo epizoda 20 sa prevodom Online u HD, Oprostajno pismo epizoda 20 Sa Prevodom online besplatno na Srpskom, Online Oprostajno pismo Epizoda 20 sa prevodom u visokokvalitetnom videu, Turske Serije Oprostajno pismo Ep 20 sa prevodom.

Read More »

Oprostajno pismo epizoda 23 sa prevodom

Oprostajno pismo Epizoda 24

Gledajte Turske Serije Oprostajno pismo epizoda 23 sa prevodom Online u HD, Oprostajno pismo epizoda 23 Sa Prevodom online besplatno na Srpskom, Online Oprostajno pismo Epizoda 23 sa prevodom u visokokvalitetnom videu, Turske Serije Oprostajno pismo Ep 23 sa prevodom.

Read More »

Oprostajno pismo epizoda 22 sa prevodom

Oprostajno pismo Epizoda 24

Gledajte Turske Serije Oprostajno pismo epizoda 22 sa prevodom Online u HD, Oprostajno pismo epizoda 22 Sa Prevodom online besplatno na Srpskom, Online Oprostajno pismo Epizoda 22 sa prevodom u visokokvalitetnom videu, Turske Serije Oprostajno pismo Ep 22 sa prevodom.

Read More »